Öppettider

Mån-tors 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag 11:00 - 16:00

Butikerna stänger:

Fredag kl 19
Frukost serveras från kl 8 på vardagar.

Dags att duka till fest?

Ett varv i saluhallen fixar sommarfesten. Laga själv från grunden eller bygg samman en meny av färdiga rätter, toppa med färska skaldjur, kallskuret, Hassans fina grönsaker, lite gott bröd… Och goda bakverk, handgjorda praliner och dagsfärsk glass, såklart! Här är några exempel på vad våra handlare kan erbjuda, kom hit och upptäck mycket mer.

POMS
Här hittar du mackor med inspiration från hela världen, allt görs från grunden och är en garanterad smakupplevelse. Stora eller små, till mingel eller hel lunch. Vi hjälper er gärna med cateringen.

Papi
Italienskt och sommarfräscht. Råvaror i säsong. Allt från sallader och såser till ost, charkuterier, grillat kött och ljuvlig risotto. Med andra ord: skräddarsydd catering för såväl små, privata sällskap som stora, exklusiva event.

Hedvigsdal
På Hedvigsdal lagar vi vedugnsbakade surdegspizzor. Tomater från Ingelstorp på Österlen och ekologisk mozzarella från La Treccia i Köpenhamn är basen i våra pizzor, sen lägger vi till grönt i säsong och ostar från här och där. Utmärkt att dela eller ha på buffén!

Limhamns Kött & Vilt
Kallskuret på buffébordet eller försommarfest med helgrillad gris? Vår kock kommer gärna hem till dig och grillar på plats. Hos oss hittar du lokala råvaror av hög kvalitet och vi hjälper till med catering.

Malmstens Fisk
Fest, vernissagemingel eller studentbuffé? Vi hjälper dig med maten och du får mer tid till dina gäster! Vi vill att du ska tycka att fisk är lika roligt som vi.

Pink Head Noodle Bar
Duka upp en egen noodle bar på terrassen! Med lite hjälp från Wade och hans kollegor kan du bjuda på asiatisk gatumat på finkrogsnivå. Enkelt, gott och förföriskt vackert.

Favvo Glass
Färskrörd, len glass i stora lass – den perfekta efterrätten på festen. Enkel att ta med hem i en praktisk frigolitlåda som håller temperaturen. Bjuder du ett större sällskap kommer vi gärna med vår transportabla glassdisk och serverar på plats.

Chocolatte
Våra ljuvligt goda, prisbelönta praliner blir en perfekt final på studentfirandet eller försommarfesten. Enkelt för festfixaren och en garanterad snackis!

Olsson & Gerthel
Finfina studentpresenter och sommarens vackraste gå-bort-gåvor hittar du såklart hos Olsson & Gerthel. Allt från designklassiker till det allra senaste för kök och bord, i flera olika prisklasser. Säg bara till så fixar vi paketinslagningen!