Ett himmelrike för matälskare

Malmö Saluhall är en självklar destination för dig som älskar bra råvaror och god mat. För det blandade, brokiga, kreativa och roliga Malmö. För gamla och unga, stora och små. En saluhall för alla!

Här hittar du till exempel korvar som tillverkas för hand i en lada utan elektricitet på Österlen, spättor som bara går att fånga när det är högvatten runt Ven, knivar som kan klyva märgben, kaffebönor som sorteras för hand, falafel friterad i olivolja, kylt te, streetfood från Korea, vitlök från Vellinge och get-yoghurt. Bara för att nämna några exempel.

Varmt välkommen till ett himmelrike för matälskare!


Aktuellt

Det är alltid någonting på gång i Malmö Saluhall. Här hittar du det mesta.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram, för ännu snabbare uppdateringar.

Smakvandra i Malmö Saluhall

Gör som nätverket Tropikhattarna, smakvandra i Malmö Saluhall. Först bjuds det på en introduktion av grundarna av saluhallen där ni får höra om resan ”från ruin till Malmös nya matdestination”. Därefter smakvandrar ni i saluhallen och kan boka lilla eller stora rundan där handlarna bjuder på smakprover från sina verksamheter. Perfekt aktivitet för både privata sällskap och företag. Smakvandringen görs för sällskap på minst 10 personer. Välkommen med din förfrågan på info@malmosaluhall.se

Veckans helgpåse från Ostabengtson!

Varje helg kan ni få fyra bitar ost och en liten burk sylt för 99 kr. Erbjudandet gäller fredag – söndag.  Välkommen till Ostabengtson!

Event på Malmö Saluhall

Nätverk, mingel eller kickoff? Den perfekta möteslokalen hittar ni på vår mysiga andravåning, där vi har plats för upp emot 110 pers. Vi har redan haft flertalet events och ser fram emot att ta hand om flera. Välkommen med din förfrågan till info@malmosaluhall.se

Nyhet - AW till klockan 21 på fredagar

Fredagar är värda att firas, eller hur? Vi drar vårt strå till stacken och förlänger öppettiderna. Med start 17 mars har alla saluhallens matställen öppet till 21.00 på fredagar. Lördagar kommer vi ha öppet 10-17 och söndagar 11-16.

Långbakad butternutpumpa

Här är ett litet tips från Camilla på FG Hallen.

Dela pumpan och ta bort kärnhuset. Lägg pumpahalvorna med köttsidan nedåt och rosta i ugn (200°), cirka 2 timmar eller tills pumpan är genombakad. Smaka av med lite citronzest, salt och papper. Servera pumpakrämen som den är – som ett smakrikt tillbehör – eller använd den som en god fyllning i ravioli.

Chocolatte öppnar pralinbutik i Malmö Saluhall

Vi hälsar chokladtillverkaren Chocolatte välkomna till Malmö Saluhall. I maj drar de igång sin pralinbutik med choklad, en del kola och lakrits från egen produktion samt alternativt lördagsgodis. – Vi började diskussionen med Martin och Nina Karyd i augusti förra året och redan då förstod vi att det skulle bli något bra av saluhallen. Läs mer...

Malmö Saluhall listad i White Guide

Här kan du läsa den fina motiveringen. Äntligen! Att malmöborna längtat efter en saluhall är uppenbart när man ser köerna ringla långa i det vackra och varsamt renoverade gamla godsmagasinet så snart klockan slagit lunch. Här finns nämligen också flera intressanta matställen att stilla hungern på efter all matshopping – och det är starka satsningar, t ex hos Hedvigsdals pizza där gänget från Söderberg & Sara gör oemotståndliga nordiska vedugnsbakade pizzor med nya toppings varje dag. Läs mer...

Presentkort

Bjud någon på lite saluhallskänsla – köp ett presentkort!

Malmö Saluhall är anslutet till Malmö City Presentkort som du kan köpa på plats i saluhallens automat eller via länken nedan. Kortet säljs även på alla Pressbyråer i Malmö.

Presentkortet kan användas hos samtliga handlare i Malmö Saluhall och gäller i 12 månader från inköpsdatum.

Följ oss på Instagram! Inspiration, tips och massor av snapshots från Malmö Saluhall.