Hoppa till huvudinnehåll
Rabarbergino med tahitivaniljglass

Rabarbergino med tahitivaniljglass

Ingredienser 2 personer: 3 medelstora rabarberstänger 2 tsk potatismjöl 3 msk strösocker 70 g vit choklad i små bitar, gärna chokladpellets från Chocolatte i saluhallen 2 stora kulor vaniljglass, gärna tahitivanilj ...

Läs mer

Rabarbersviss med kardemumma-maränger

Rabarbersviss med kardemumma-maränger

Kardemumma-maräng 4 äggvitor 2 dl socker 1 tsk stött kardemumma Vispa äggvitorna med hälften av sockret. När smeten börjar bli luftig tillsätter du resten av sockret och vispar tills konsistensen blir ...

Läs mer

Citronkaka med White monkey te

Citronkaka med White monkey te

210 gr vetemjöl 100 gr smör 30 gr florsocker 40 gr råsocker + lite till utrullning 2 msk finhackad rosmarin Zest från en citron Ev lite gul färg till sockret Kör vetemjöl, ...

Läs mer